CS Athletics Timișoara

Atletism pentru copii

Atletism pentru copii

Educația prin sport și sportul pentru sănătate sunt obiective cheie în cadrul clubului. Prin grupele atletism pentru copii și evenimentele organizate, echipa noastră își propune să readucă atletismul în atenția părinților și a școlilor și să devină o opțiune importantă în activitățile pentru școlari.

Antrenamentele pentru copii au loc zilnic pe stadionul Știința Timișoara în incinta bazei sportive a Politehnicii. Programul dedicat este special alcătuit pentru fizicul și psihicul copiilor. Pentru elevii grupelor de performanță sunt concepute competiții organizate pe vârste.

antrenament atletism CS Athletics

Grupe antrenament

Copiii au grupe separate de antrenament, dar – spre satisfacția lor – de multe ori au prilejul să facă încălzirea sau exerciții speciale alături de campioni ai României.

competitie atletism

Calendar FRA

Echipa de copii a clubului ia parte la numeroase competiții regionale și naționale înscrise în calendarul FRA.


Antrenamentele pentru copii

CS Athletics antrenament copii

Copii

În grupa celor mici sunt copii între 5 și 12 ani. Aici se pune bază pe motricitate, tehnici de bază în atletism, cunoștințe generale, mod de viață, educație.

competitie atletism Timisoara

Juniori

Pentru copiii de peste 13 ani, sunt organizate grupe de juniori (J3, J2, J1). De asemenea, în calendarul competițional al Federației Române de Atletism există evenimente sportive organizate pentru aceste grupe de vârstă.


Competiții organizate de CS Athletics

CS Athletics - competitie atletism copii

Cupa CS Athletics

Clubul CS Athletics în parteneriat cu Inspectoratul Școlar organizează Cupa CS Athletics, competiție adresată elevilor de toate vârstele.

CS Athletics - competiție internaționala

Junior Athletics

Clubul CS Athletics, în parteneriat cu FRA, este organizatoare a prestigioasei competiții internaționale pentru copii și juniori: Junior Athletics Championship, ce se desfășoară în fiecare primavară la Timișoara.

Derulează în sus